Σχεδιασμος & Δημιουργια Ιστοσελιδων

Δημιουργούμε ψηφιακές εμπειρίες υψηλών προδιαγραφών με όπλα μας την δημιουργικότητα και την τεχνολογία!

Η ομάδα του Topselida.gr  δημιουργεί ιστοσελίδες, που προσφέρουν στον χρήστη μία εύκολη εμπειρία χρήσης, επιτυγχάνουν υψηλές ταξινομήσεις στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης και προωθούν με επιτυχία το μήνυμά  σας ή αυτό της επιχείρησής σας.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα, ερμηνεύει το δικό  σας όραμα μέσω της ψηφιακής γλώσσας και το μετατρέπει σε περιεχόμενο, λειτουργικότητα και εικόνες, τα οποία είναι τα βασικά συστατικά, για την σωστή κατασκευή ιστοσελίδων.

Επιπλέον, η ομάδα μας εξισορροπεί  τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας, με τις καλύτερες πρακτικές δημιουργίας ιστοσελίδων και σε απευθείας σύνδεση με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Σχεδιασμός

Η προσέγγισή μας ξεκινά με την ανάλυση των δυνατοτήτων της αγοράς , τον ανταγωνισμό και τους πελάτες σας. Ερευνούμε διεξοδικά άλλες ιστοσελίδες  του ίδιου αντικειμένου και καταγράφουμε τις ελλείψεις, προκειμένου όχι μόνο να τις αποφύγουμε, αλλά για να φτιάξουμε για εσάς την πιο συναρπαστική και κατάλληλη για την επαγγελματική σας ταυτότητα, ιστοσελίδα. 

Στην TopSelida.gr δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στο Responsive Web Design, στην δυνατότητα δηλαδή των ιστοσελίδων που δημιουργούμε να προσαρμόζονται δυναμικά σε όλα τα μεγέθη οθόνης και όλα τα ήδη συσκευών . Το Responsive Web Design είναι εξαιρετικά κρίσημο για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας καθώς  οι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν όλο και μεγαλύτερη ποικιλία συσκευών για την περιήγησή τους (Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, Έξυπνες Τηλεοράσεις, Κονσόλες, Τάμπλετ ή Κινητά Τηλέφωνα).

Όραμα & Εμπειρία

Κάθε ιστοσελίδα που φτιάχνουμε είναι ένα υβριδικό δημιούργημα, που χτίστηκε από την αξιοποίηση των ταλέντων των εξειδικευμένων σχεδιαστών μας,που κατανοούν τη λεπτή ισορροπία μεταξύ αισθητικής και τεχνολογίας.

Η σχεδιαστική ομάδα της Topselida.gr μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εκτενές υπόβαθρο γνώσεων στο χώρο  του διαδικτύου,  καθώς και σε κλάδους όπως η γραφιστική.

Κατασκευάζουμε ένα σχεδιάγραμμα της ιστοσελίδας, όπου οι ειδικοί μας ομορφαίνουν τη διάταξη με τη χρήση του χρώματος, την τυπογραφία, τις εικόνες, τη χρήση κινουμένων εικόνων ή και βίντεο, ώστε να καταστεί ένας διαδραστικός διαδικτυακός χώρος, που θα αποτελεί μία εξαίρετη εμπειρία για τους επισκέπτες σας.

Καινοτομία

Με βάση τα συστήματα διαχείρησης περιεχομένου και τις προσαρμοσμένες επιλογές ανάπτυξης, επεκτείνουμε τις ικανότητες της ιστοσελίδας σας, για να προσφέρουν τις τρέχουσες πληροφορίες στους επισκέπτες σας, σ'ένα ελκυστικό διαδικτυακό περιβάλλον. 

Καινοτομίες όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι δημοσκοπήσεις,οι διαδραστικοί χάρτες κ.α, θα καταστήσουν τους επισκέπτες σας, ιδιαίτερα ενθουσιασμένους με την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

© 2024 TopSelida.gr | WordPress Theme : ScrollMe