Online Marketing & SEO

Online Marketing

Το βασικότερο κριτήριο για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας είναι η επισκεψιμότητα.

Το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ  είναι το εργαλείο για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ  μπορεί να χωριστεί σε δύο κύριες κατηγορίες:

Παθητικό Διαδικτυακό Μάρκετινγκ

  • Βελτίωση της κατάταξης μιας ιστοσελίδας στις μηχανες αναζήτησης γνωστό και ως SEO (Search Engine Optimization)
  • Διασύνδεση της ιστοσελίδας με άλλες σχετικές ιστοσελίδες υψηλής επισκεψημότητας
  • Διασύνδεση της ιστοσελίδας με τα Social Media

Ενεργό Διαδικτυακό Μαρκετινγκ

  • Ενεργή Διαφήμιση μέσω των μηχανών αναζήτησης (Google κ.α.).
  • Διαφήμιση μέσω της καταχώρησης μηνυμάτων σε online διαφημιστικές πινακίδες.
  • Ενεργή Διαφήμιση στα Social Media

Στην TopSelida χρησιμοποιούμε όλες τις τεχνικές Ενεργού και Παθητικού Μάρκετινγκ προκειμένου να σιγουρευτούμε πως η ιστοσελίδα σας θα γνωρίσει την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία!

Search Engine Optimization (SEO)

Το να εμφανίζεται μια ιστοσελίδα σε υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα των σχετικών αναζητήσεων των χρηστών διαδικτυακών μηχανών αναζήτησης, όπως η Google, βοηθά δραματικά στην βελτίωση της επισκεψιμότητάς της. Ουσιαστικά, πετυχαίνοντας μια υψηλή θέση στα αποτελέσματα της αναζήτησης, έχετε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες οι χρήστες να επιλέξουν να σας επισκεφτούν. Σε περίπτωση που υπάρχουν ιστότοποι ανταγωνιστικοί προς τον δικό σας, ο συσχετισμός της θέσης στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το συσχετισμό της επισκεψιμότητας.

Το SEO (Search Engine Optimization) αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για την επίτευξη υψηλότερων θέσεων στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος εργαλείων και ενεργειών, που ξεκινούν από το ίδιο το σχεδιασμό της ιστοσελίδας, την επιμέλεια των κειμένων που περιλαμβάνει, την καταχώρηση λέξεων κελιδιών, την καταχώρηση της σελίδας σε ειδικούς καταλόγους κ.α.

Στην TopSelida δίνουμε εξαιρετική σημασία στο SEO (Search Engine Optimization) έχοντας σαν σκοπό να δώσουμε στην σελίδα σας την δυνατότητα να κερδίσει μια από τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης . Να γίνει δηλαδή μια από τις κορυφαίες σελίδες στο είδος της!

Google Adwords

Το Google Adwords αποτελεί την κατεξοχήν διαφημιστική υπηρεσία της Google και μια από τις πλέον αποτελεσματικές μεθόδους διαφήμισης μιας ιστοσελίδας. Μέσω του Google Adwords μπορούν να εμφανίζονται διαφημίσεις της ιστοσελίδας σας, όποτε οι χρήστες χρησιμοποιούν κάποιες από τις λέξεις κλειδιά που έχουν οριστεί για το σκοπό αυτό. Πέρα από αναμφισβήτητα αποτελεσματική, αυτή η μέθοδος διαφήμισης παρουσιάζει μια εξαιρετική σχέση κόστους/οφέλους μια και ο διαφημιζόμενος χρεώνεται μόνο εφόσον κάποιος χρήστης επιλέξει να δει την διαφήμισή του και να μεταφερθεί στην ιστοσελίδα του.

Επιπλέον, η υπηρεσία  Google Adwords παρέχει την δυνατότητα να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας σε banner της google, τα οποία φιλοξενούνται  σε πολλές σελίδες υψηλής επισκεψιμότητας. Στην TopSelida συνδυάζουμε την καμπάνια Adwords με υπηρεσίες Online Monitoring για την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος.

Social Media Integration

Τα Social Media  (Facebook, Twitter, LinkedIn κ.α.) αποτελούν ένα εξαιρετικό μέσο για την προσέλκυση επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, και στο TopSelida φροντίζουμε ώστε να επιτύχουμε την όσο το δυνατόν αρτιότερη διασύνδεση της ιστοσελίδας σας με αυτά. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας  και την αφοσίωση των πελατών σας.

Στο Topselida αναλαμβάνουμε να διασυνδέσουμε την ιστοσελίδα σας με τα πλέον δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βοηθώντας έτσι στη μεγιστοποίηση της έκθεσης του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας και την ενίσχυση της online παρουσίας σας:

  •  Επιτρέποντας στους χρήστες σας να δημοσιοποιούν και να σχολιάζουν τα άρθρα ή τα προϊόντα σας στα Social Media της προτίμησής τους.
  • Συνδέοντας τους λογαριασμούς σας στα Social Media με την ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε να υπάρχει διαρκής  και αμφίδρομη ενημέρωση.
  • Επιτρέποντας στους πελάτες σας να μετακινούνται εύκολα από τους λογαριασμούς σας στα social media, στη σελίδα σας και το αντίστροφο.

 

Ποιά είναι τα οφέλη;

Τα οφέλη του marketing μέσω των κοινωνικών δικτύων, μπορεί να γίνουν τεράστια, ειδικά όταν οργανώνονται και σχεδιάζονται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά. Μια ισχυρή στρατηγική παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενισχύει την ταξινόμηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης και αυξάνει την επισκεψιμότητά της. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους, καθώς  και να προωθήσετε το μήνυμά σας σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο.

 

 

Online Monitoring

Διαρκής Παρακολούθηση της Ιστοσελίδας σας με το Google Analytics

Το Google Analytics είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο,που μετρά την αλληλεπίδραση των χρηστών με την ιστοσελίδα σας. Είναι μακράν η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη στατιστική υπηρεσία του είδους της και αναπόσπαστο κομμάτι για την διαδικτυακή εμπορική αγορά.

Η TοpSelida .gr αναλαμβάνει, εφόσον ο πελάτης μας το επιθυμεί, την διασύνδεση των ιστοσελίδων που δημιουργούμε με το Google Analytics, προκειμένου να έχει αυτός την δυνατότητα να πρακολουθεί online την επισκεψημότητα τους. To Google Analytics παρέχει εξαιρετικά μεγαλες δυνατότητες ανάλυσης των στοιχείων επισκεψημότητας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να συλλέγετε πληροφορίες σχετικά με τις πηγές από τις οποίες έρχονται οι επισκέπτες του δικτυακού σας τόπου,τους διαδρόμους κίνησής τους εντός της ιστοσελίδας σας, τα ποσοστά μετατροπής και πολλά άλλα.

Πέρα από τις απλές δυνατότητες παρακολούθησης το Google Analytics διαθέτει ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος λειτουργιών, οι οποίες προκειμένου να αξιοποιηθούν, απαιτούν εξειδεικευμένες γνώσεις και επένδυση χρόνου. Σε περίπτωση που ο πελάτης μας το επιθυμεί, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε εξαιρετικά λεπτομερείς αναφορές και αναλύσεις σχετικά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, να απομονώσουμε τις κατά λάθος ή spam επισκέψεις, να βελτιώσουμε την ικανότητα της σελίδας σας να "κρατήσει" τους επισκέπτες σας περισσότερο χρόνο και να τους κατευθύνει εκεί που επιθυμείτε καθώς και να επανασχεδιάσουμε τμήματα της ιστοσελίδας σας, σύμφωνα με το προφίλ των επισκεπτών σας.

Εξαιρετικά αποτελέσματα για την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας έχει ο συνδυασμός των πληροφοριών που μας παρέχει το Google Analytics με μια καμπάνια στο Google Adwords.

© 2024 TopSelida.gr | WordPress Theme : ScrollMe